Puntje bij Paaltje


In theaterseizoen 18/19 speelt Maarten zijn 4de avondvullende programma Puntje bij Paaltje. Op dit moment wordt de tour daarvoor gepland. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.


Vorige cabaretvoorstellingen van Maarten

Appeltje Eitje

 

Maarten is een jongen, een gewone jongen. Waar er wel meer van zijn. Je kent ze wel. Brilletje, buikje, blonde haren, scheve tanden: aardige gast. Maar dan pakt hij zijn gitaar en scheurt en jankt en verleidt, monden zakken open en billen schuiven langzaam naar de puntjes van de stoelen. Maarten zingt, preekt en betovert. Dit is te muzikaal om cabaret te zijn. Maar voor een muzikant is Maarten dan wel errug grappig. 

In Appeltje Eitje filosofeert Maarten over zijn kinderwens, speelt hij met taal, castreert hij zijn katten, bezingt hij het financiële voordeel van een overleden vriend, rapt over zijn wapentje, laat u genieten van zijn Sm-lied en brengt een ode aan de stad. 

Kijk op de speellijst voor een theater bij u in de buurt of...

 

Ga gewoon naar het theater

Reserveer een aantal kaarten

Voor je vrienden en familie

En een avondje met Maarten

 

Zo ingewikkeld hoeft het niet te zijn, Appeltje Eitje!

 

 

 

Maarten is met dit lied uit Appeltje Eitje genomineerd voor de Annie M G Schmidtprijs 2016.

 

In 2009 won hij zowel de jury- als de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival en is momenteel een vast lid van het collectief Het Nieuwe Lied.

 

Zijn voorstelling Laat Mij Maar Zitten was te zien op NPO 3.